CLICK HERE TO GET STARTED!
2CLICKHEREMAKEMONEYONLINEgetstarted


BEST WAY TO MAKE MONEY ONLINE FROM NIGERIA - MAKE MONEY ONLINE - HOW TO MAKE MONEY ONLINE FROM NIGERIA - MAKE MONEY ONLINE FROM NIGERIA#rtvora #oranews

“Unë kam humbur gjithçka, ne jemi shkatërruar”, kanë qenë këto fjalët e Landi Lalës, i cili humbi vajzën e tij 4 vjeçe dhe nënën 77 vjeçe.

I kthyer nga emigracioni për t’i përcjellë në banesën e fundit, Landi Lala ka shkuar në vendin ku vajza u nxor e pajetë. Aty nuk gjeti vajzën e tij, por disa sende personale të saj, një xhup dhe librat e vogëlushes.

Arjela, vetëm 4 vjeç kishte shkuar tek gjyshja për të kaluar disa ditë pushime.

Familja Lala ka hapur dyert e mortit, për të përcjellë më pas në banesën e fundit anëtarët e saj.

Për më shumë lexoni në: https://oranews.tv/article/e-dhimbshme-babai-kthehet-ne-banesen-ku-humbi-vajzen-gjen-vetem-xhupin-dhe-librat

Follow RTV Ora

Subscribe To “Ora News” on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To “Ora News” on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *